vrijdag 7 juli 2006

Google Pack nu ook in het Nederlands

Vrijdag 7 juli 2006, 10:52 - De softwarebundel van Google is nu ook in het Nederlands beschikbaar. De verzameling producten is nog wel in het bètastadium.

De Google Pack bevat Adobe Reader, GalleryPlayer HD Images, Google Desktop, Google Toolbar voor Internet Explorer, Mozilla Firefox met Google Toolbar, Picasa en Norton AntiVirus met gratis virusupdates gedurende zes maanden. Naast een Nederlandse versie brengt de zoekgigant de bundel vrijdag ook uit in het traditioneel Chinees.

"Elk programma in Google Pack is gratis, heeft een uitstekende reputatie en komt overeen met de richtlijnen van Google-software. Google respecteert de gebruiker en accepteert geen spyware, pop-ups of moeilijk verwijderbare software", stelde de zoekgigant in het persbericht waarin Google Pack werd aangekondigd.

Eerder dit jaar werd om onduidelijke redenen de chat-software Trillian uit de Google-bundel gehaald. De software van Cerulean Studios heeft vier maanden in de Pack gezeten. Google Talk, de eigen chat-software, wordt wel optioneel bij de Amerikaanse Google Pack aangeboden, maar is nog niet voor de Nederlandse bundel beschikbaar

Geen opmerkingen: