dinsdag 24 maart 2009

VACCINATIE-DRAMA: AL 29 DODEN IN DE VS

In de VS zijn reeds minimaal 20 meisjes overleden als gevolg van een HPV-vaccinatie. Dit schreef The New York Times op 19 augustus 2008: The Centers for Disease Control asks health care centers to report side effects through its Vaccine Adverse Events Reporting System; reporting is voluntary. There have been 9,749 reports, almost all from doctors and nurses, of patients experiencing adverse events after receiving the vaccine, the agency announced in a joint report with the Food and Drug Administration at the end of June. Ninety-four percent of them were not serious, ranging from arm pain to fainting, and 6 percent were classified as serious,

killervaccin

including blood clots, paralysis and at least 20 29 deaths. Lees hier het hele onthullende artikel met veel meer verbijsterende feiten over Gardasil en Cervarix, met name ook over de marketingmachine en de corruptie. Via deze uitstekende link nog weer meer backgrounds en cijfers. Intussen is de regio Rotterdam opgeschrikt door een mysterieuze mannelijke ‘vaccinatie-dode‘. Zo langzamerhand dreigt ‘Cervarix-gate’ een drama te worden van ongekende omvang, vooral ook door de gefrustreerde dwingelandij, de spijkerharde leugens en de aangetoonde corruptie van de ‘wetenschap’ en de MSM. Steeds meer berichten komen er binnen als zouden overheden wereldwijd bezig zijn met een doelbewuste ‘bevolkingsreductie’. Verder lezen ‘VACCINATIE-DRAMA: AL 29 DODEN IN DE VS’

Feit: Het middel ‘tegen baarmoederhalskanker’ is er, terwijl het niet voldoet aan de 7 criteria die gehanteerd hadden moeten worden om überhaupt opgenomen te kunnen worden in het programma.

Feit: Gardasil is niet eens getest op de carcinogene en genotoxische effecten. Lees: het kan ‘mogelijk’ kankerverwekkend en giftig zijn en schade brengen aan het DNA, maar zeker is dat er niet getest is of kanker daadwerkelijk bestreden wordt!

Feit :Virussen veroorzaken geen (baarmoederhals-) kanker. Moleculair biologen Peter Duesberg en Jody Schwartz van de University of California at Berkeley hebben in 1992 al vragen opgeroepen of HPV wel de veroorzaker is van baarmoederhalskanker. Volgens hen zijn de virussen slechts een indicator voor niet normale celdeling en niet de veroorzaker ervan. Ook het National Cancer Institute van V.S. geeft toe dat er tot dusverre geen enkel onderzoek aantoont dat HPV de oorzaak is van het cervixcarcinoom (Regush N., Red Flags Weekly, 25.11.2002)

Feit : Het FDA spreekt “The HPV DNA test is not intended to substitute for regular Pap screening. Nor is it intended to screen women under 30 who have normal Pap tests. Although the rate of HPV infection in this group is high, most infections are short-lived and not associated with cervical cancer.”

Feit Deze vorm van kanker is zeer zeldzaam (wat dacht u van 8 gevallen op 100.000 mensen, Bron: CDC-U.S. Cancer Statistics), een mogelijke infectie geneest meestal vanzelf en via uitstrijkjes is de ziekte goed te behandelen en voorkomen.

Feit :Waarom had Merck, de producent van Gardasil, zo’n haast dit product uit te brengen? Het antwoord is eenvoudig: Merck heeft geld nodig. Het bedrijf is nog steeds niet helemaal de klap (5 miljard $ boete) te boven van het Vioxx-schandaal van drie jaar geleden. Toen bleek dat deze medicijnengigant een agressieve marketingcampagne was begonnen voor deze pijnstiller bij gewrichtsreuma, terwijl het wist dat het middel het aantal hartaanvallen zou kunnen doen toenemen. Wereldwijd heeft Vioxx waarschijnlijk bij 60.000 mensen een hartaanval veroorzaakt.

Geen opmerkingen: