vrijdag 14 december 2007

handschoenen met regelbare verwarming

Van de officiële kledingleverancier van de Noorse nationale ski-ploeg.

De gerenommeerde Zwitserse firma Snowlife ontwikkelde, samen met ski- en snowboard-professionals, de eerste ski-handschoen met instelbare verwarming.
Uiterst zuinig door de duurzame NiHm-accu.
Even in het kleine vakje aan de bovenkant van elke handschoen één van de bijbehorende blokaccu'tjes schuiven. De door een processor gestuurde verwar-
ming tussen handpalm en vingers stelt u in 3 fasen in: van 33 ºC (verwarmingsduur ca. 8 uur) naar 40 ºC (verwarmingsduur ca. 4 uur) tot wel 65 ºC (verwarmingsduur ca. 2 uur). Daarbij wordt de warmte wisselend afgegeven. Dat bevordert de bloedcirculatie en spaart stroom. De blokaccu’s zijn steeds oplaadbaar.
U bespaart op dure batterijen en draagt altijd lekker warme handschoenen – bij het skiën, het wandelen of bij het werken in de buitenlucht.
De Thinsulate©-voering isoleert zonder dikke vulling.
Aan de binnenzijde voelt u zachte fleece van microweefsel. Het weefsel is ca. 10 keer dunner dan de meeste gewoonlijk gebruikte materialen. Daardoor neemt het veel minder ruimte in – maar geeft bijna tweemaal zoveel warmte. Het sterke, waterafstotende buitenmateriaal van Nylon beschermt tegen vocht. Setje accu's en oplaadapparaat bijbehorend. Oplaadapparaat voor 230 V/ 2 x 150 mA. Oplaadtijd ca. 9 - 11 uur. Pro-Idee garantie 3 jaar.

 

€165, 546_p610576d 546_p610576e

Geen opmerkingen: